Glædelig jul!

Portoen stiger og stiger – og det betyder, at vi i Fountain House har besluttet, at vi fra d. 1/7 ikke længere sender fødselsdagskort ud til husets medlemmer. Det har ellers været en årelang tradition, at alle på deres fødselsdag fik en hilsen fra huset – for at markere dagen, men i høj grad også for at minde om, at vi i Fountain House altid er her, hvis der er brug for det. Vi er ikke helt glade for, at vi må sløjfe den tradition, men har fundet det nødvendigt.

Men I bliver nu ikke helt snydt – for fremover får alle medlemmer et julekort fra Fountain House. Det kan nemlig gøres mere fleksibelt og kan derfor sendes med b-post, der fortsat er til at betale, så den årlige hilsen får I stadig. Den er måske bare prydet med en lille nisse i stedet for balloner…

Hvis du ikke har lyst til at modtage julekort fra os, så meddel det i receptionen. Hvis du omvendt sidder og venter på dit fødselsdagskort fra os her i løbet af efteråret – så glæd dig til en hilsen i den søde, kolde juletid i stedet! Og bemærk – der er faktisk kun et halvt år til i dag… Så er det da meget passende at ønske alle en glædelig jul?

Af redaktionentim og bum

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s