Fountain House favner stadig Østerbro

I dag var vi meget stolte og glade for at kunne overrække en meget sød og charmerende, ung mand på 88 somre en check på 5.225,00 kroner!

Vi fik nemlig besøg af Carl-Einer Jørgensen, som er forhenværende leder af Nabo Østerbro – et aktivitetsted for ældre. Selv om Carl-Einer for længst er gået på pension, kan han slet ikke holde sig væk fra huset i Odensegade og frekventerer det ofte i løbet af ugen.  Derfor var det helt naturligt, at det skulle være ham personligt, der modtog donationen fra Fountain House.

Pengene kommer fra indtægten ved loppemarkedet under vores Favn Festival, hvor utrolig mange, søde mennesker donerede skønne loppeting, som vi kunne sælge videre.
Hele fortjenesten går ubeskåret til Nabo Østerbro.

Mogens Seider, leder af Fountain House, som her overrækker Carl-Einer checken, understreger, at hele pointen med at afholde en lokal festival på Østerbro netop er, at vi skal bruge hinanden og give noget til hinanden.

Og checken falder på et tørt sted, fortæller en taknemmelig Carl-Einer. Københavns Kommune varsler nemlig nedskæringer på tilskuddet til Nabo Østerbro.

-Mange ældre lider af ensomhed og har kun centret som eneste livline. Vi håber derfor meget, at Nabo Østerbro vil bestå.
Men mon ikke der med denne check også bliver råd til en dejlig middag for de ældre i centret, afslutter Carl-Einer.

Det håber vi og held og lykke fra Fountain House!

 

einer

 

 

Af redaktionen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s