Dagens ord fra Lizette!

Dette er for alle de stærke kvinder og mænd som har været igennem en masse i livet og overlevede!

• * · * •. · ¸ ♥ ¸ ¸. • * · * • Sig det højt • * · * •. · ¸ ♥ ¸ ¸. • * · * • “Jeg er stærk, fordi jeg kender svaghed. • * · * •. · ¸ ♥ ¸ ¸. • * · * • Jeg er medfølende, fordi jeg har oplevet lidelse. • * · * •. · ¸ ♥ ¸ ¸. • * · * •……

Jeg er i live, fordi jeg er en fighter. • * · * •. · ¸ ♥ ¸ ¸. • * · * • Jeg er klog, fordi jeg har været dum. • * · * • . · ¸ ♥ ¸ ¸. • * · * • Jeg kan grine, fordi jeg har kendt sorg. • * · * •. · ¸ ♥ ¸ ¸. • Jeg kan elske, fordi jeg har kendt tab.

 

gammel-dame

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s