Breaking: Marsvin er gældfri

Så skete det endeligt!!! Marsvinene Banjo og Mysli sidder gældfrit i deres ejerbolig, der består af et marsvinebur med egen madskål. Efter flere år, hvor de har gjort sig kvababelser over, om de skulle vælge et fastforrentet eller fleksibelt forrentet boliglån, har problemet løst sig selv, i og med at de har betalt lånet tilbage.

Derfor har de inviteret deres bankrådgiver på festmiddag, og bagefter skal de se første afsnit af en spændende, ny serie på DR, “Udkantsmæglerne” og måske også have et lille gensyn med nogle gamle afsnit af “Hammerslag”. Og således endte historien om de to boligejere og deres mange sorger lykkeligt…

 

13528719_10157013702830034_6184103184049402674_n

 

 

 

Af Niels

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s