Marsvin springer ud som terrorister

Åh nej! Marsvinet Nelly er netop blevet opsøgt af sin ven Pyt, der er far til to sønner i teenageårene.
Pyt har nemlig lige fået at vide, at hans drenge er blevet bortvist fra Tvinds Speciale Efterskole, hvor de har været elever i tre uger. Efterskolen er kendt for sin særlige pædagogik, der selv i sammenligning med andre Tvindskoler er særdeles hårdhændet.

Efter at have gennemlæst en hjemmeside fra Al-Quada producerede Pyts sønner nemlig en bombe ud af en sæk kunstgødning på 25 kilo og en dunk acetone og sprængte efterskolens gymnastiksal i luften, fordi de var på det tabende hold i håndboldkamp.

Igennem årene er mange unge flygtet fra Tvind Speciale Efterskole, fordi de kom i konflikt med ordensreglerne, men dette er første gang, efterskolen har set det nødvendigt at bortvise elever. Så nu har Pyt valgt at reagere på den eneste fornuftige måde i en sådan situation og har gemt sig under en vaskeklud hjemme hos Nelly i håb om, at hele verden bare vil gå væk. Det vil i hvert fald være bedre, end at hans teenagedrenge sprænger den væk.

pyt

 

Af Niels

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s