Dansklæreren fra Helvede (Richards ”Talkbox”)

Faget dansk er vores slåbrok, men hvordan kan vi integrere os på bedste vis, når vi bliver mødt med undertrykkelse og fordomme af dansk læreren?

På mit H.F. studium blev vi fra dag ét mødt af en lektor i dansk, som erklærede sig selv for racist til en multietnisk elevforsamling. Det viser sig, at hun igennem sit arbejde som studievejleder manipulerer det administrative system i så høj grad, at hendes plan om at gøre skolen ”hvid” er et skridt tættere på at lykkedes.
Hendes manipulerende dominans spreder sig som en skovbrand igennem elevernes bevidsthed, og hun skaber utryghed, stress, tvivl, ubehag og elendighed blandt de elever, der er etniske, religiøse samfunds- eller sundhedsmæssige minoriteter.

streng-laerer

Hun tvinger os mere og mere ud i en kriminel rendesten, og hun er overbevist om, at skolen er hendes ”arena”. Det beviser hun, når hun gang på gang låser sine kollegaer inde i små rum, så hun kan bevare sit såkaldte overblik. Hun har det med at stirre på sine elever med forførende blikke, imens hun gradvist piller de ”udvalgte” elevers sprog fra hinanden, hvis hun mener deres ytringer kan afsløre hende, og hendes ego er mindst lige så stort som hendes trang til magt.

Hun elsker at gældsætte sine elever, og hun afpresser folk til at stemme DF. Hun ser helst, at vi betaler penge for at gå på skolen ud af vores i forvejen støvede lommer – end at få SU.
Og så har hun desuden forbindelser til Klanen. Hun vil ha’ den sorte skole indført igen, og hun mener at raceadskillelse er vejen fremad. Er du gal mand! Hmm tjo, hun har udseendet med sig, det må man gi’ hende. Og set i lyset af denne gale kvinde vil jeg præsentere jer for et boksplot over de flotteste danske kvindelige røvhuller i verden anno 2016.

 

Af Richard

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s