Sommerdaghøjskole i Fountain House

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave henover sommeren, byder Fountain House på Østerbro på en sjov og udfordrende hverdag i tre uger i juli, hvor vi præsenterer vores nye sommer-daghøjskole.

Daghøjskolen begynder d. 3. juli og kører frem til d. 21. juli.
Vi byder på mange interessante kurser som yoga, croquis, foto, musik og mange flere, og kurserne er som sædvanlig meget billige og koster 2-300 kroner.

Kurserne bliver afviklet mere kompakt, end vi kender det fra vores aftenskole. Fx kan det være et ugekursus hver dag fra kl. 10-14.
Man kan vælge at fylde hele sit skema op med kurser hver dag, men man kan også bare følge et enkelt eller to, alt efter hvad man har mod og energi til. Man kan dog ikke følge alle hold, for nogle ligger samtidig.  Hver onsdag er der udflugt eller debat i huset, som man kan deltage gratis i.

Det varer ikke længe før, vi lægger kurserne ud til tilmelding, så hold øje med bloggen og facebook.

Nyt samlingspunkt
Sommer-daghøjskolen er opstået, fordi vi manglede et samlingspunkt og et indhold om sommeren i Fountain House, når medarbejderne går på ferie og antallet af medlemmer i huset falder lidt.

Udover kurserne bliver driften af daghøjskolen også et væsentligt element. Vi skal nemlig have folk til at drive caféen og sørge for kaffe til kursisterne og gøre undervisningslokalerne klar til at blive indtaget. Så for de som ikke ønsker at følge kurserne, bliver der masser af praktisk arbejde omkring driften, som man kan kaste sig ud i.

Hele huset går sammen om at drive daghøjskolen, så Bogstøtten og Ungehuset har også mulighed for at blive involveret i driften.

Vores hverdag bliver en smule anderledes i disse tre uger. Strukturen ændrer sig. Vi åbner kl. 9 til morgenkaffe og kl. 9.45 er der fællessang, før vi går ud til undervisning. Der er frokost kl. 12 og pause midt på dagen. Hver fredag afslutter vi i caféen med hygge fra kl. 15-17. Og måske er der lige et fotohold der udstiller, og et band der spiller lidt. Det håber vi hvert fald.

Hvis du synes, at sommer-daghøjskolen lyder spændende og gerne vil deltage på den ene eller anden måde, kan du altså udover kurserne også melde dig til arbejdsopgaver, der har med driften at gøre. Der bliver både nogle administrative opgaver med fx tilmeldinger og altså de mere praktiske opgaver, der ligger i at servicere kursisterne og lærerne.

Vi håber at se dig til en dejlig sommer i Fountain House!

 

Af redaktionen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s