Rotary donerer pris og løbetøj

I forbindelse med Rotarys 100 års jubilæum har Rotary-klubberne i Danmark besluttet, at der skal uddeles adskillige Paul Harris Fellow priser til mennesker, som er ildsjæle på særlige områder. Mogens Seider, leder af Fontain House, er en af dem.

”Rotary København Nord er utrolig glad for samarbejdet med Fountain House, særligt at vi forhåbentligt kan bidrage til at gøre hverdagen lidt nemmere for medlemmerne af huset. Vi har i Mogens set en ildsjæl, der utrætteligt kæmper for psykisk sårbare mennesker – en samfundsgruppe, der har helt særlige behov, og som alt for ofte er blevet overset og nedprioriteret. Derfor har vi indstillet Mogens til modtagelse af Paul Harris Fellow anerkendelse”, siger, Nikolaj Juhl Hansen, advokat og vicepræsident for Rotary Nord.

Prisen gives som en særlig udmærkelse til en person, der i sit virke går ind for Rotarys idealer. Særligt en person, der yder ”service above self”, som er Rotarys motto.

Rotary yder bl.a. juridisk bistand til Fountain Houses medlemmer, og de har givet en bil til huset. I forbindelse med overrækkelsen af prisen til Mogens, donerede de også nyt løbetøj til husets løbeklub, som skal bæres til DHL-stafetten til august. Her deler Fountain House og Rotary nemlig telt og løber sammen.

Af Redaktionen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s