Nina og de fire folkekøkkener

Juli, august, september og oktober – hele fire gange skal Fountain House i samarbejde med Støtteforeningen afvikle det såkaldte folkekøkken.

Projektlederen hedder Nina, og hun er netop startet med det indledende arbejde i Fountain House, hvor hun kommer to dage om ugen.  Anemone er den anden leder af projektet, men hun starter først i Fountain House om nogle uger.

”Alting ligger meget åbent lige nu”, siger Nina. ”Og det er derfor, jeg kommer rundt i huset og taler med folk for at føle og mærke mig frem til stemningen omkring det hele. Hvis folk har ideer, er de meget kærkomne, og jeg er altid glad for besøg på min pind i kontoret på første sal.”

Formålet med, at Fountain House skal afholde fire gange folkekøkken, er synlighed og berøring med civilsamfundet, men hvordan det hele skal afvikles, ligger stadig ikke fast.

Hvert folkekøkken skal have et tema. Det kan være musik eller politik eller noget helt tredje. Pointen er, at hvert folkekøkken får noget substans, så vi har noget vigtigt at tale om henover den skønne mad.

Et er dog sikkert: Folkekøkkenet kommer ikke til at blive lige så stort som vores Favn Festival sidste år, men det er ligesom med festivalen meningen, at vi skal i kontakt med vores naboer og alle andre, der slår vejen forbi vores køkken.

Nina får undervejs brug for hjælp. Der skal laves plakater og løses kommunikationsopgaver, deles flyers ud og meget mere.  Så der bliver rigelig at involvere sig i, hvis man synes, det kunne være sjovt at deltage.

 

 

Af redaktionen

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s