Brainstorm til folkekøkken

Folkekøkken-gruppen inviterer til brainstormmøde onsdag d. 21/6 kl. 11 i mødelokalet på 2. sal

Kom og byd ind med dine skæve, sjove eller alvorlige idéer til vores kommende fire folkekøkkener, hvor Støtteforeningen og Fountain House inviterer medlemmer, frivillige, naboer og samarbejdspartnere til at komme forbi til samvær, snak og en god bid mad.

Hvert folkekøkken skal have et tema. Det kan være musik, politik eller noget helt tredje. Pointen er, at hvert folkekøkken får noget substans, så vi har noget vigtigt at tale om henover den skønne mad.

Brainstormmødet tager maks. 1 time, og du bliver budt på kaffe med lidt sødt til. Efterfølgende hænger vi alle de gode idéer op på et idé-træ, som kommer til at stå i caféen. Her kan alle hænge deres gode idéer op i de næste par uger.

Selvom man deltager i brainstormen, forpligtiger man sig ikke til at være med i en arbejdsgruppe, men alle er selvfølgeligt meget velkomne til at melde sig som frivillige hjælpere, når arrangementerne skal løbe af stablen.

Det første folkekøkken bliver afholdt d. 27. juli kl. 17-20.

Kontakt Nina på 6166 9691 eller nina@fountain-house.dk hvis du har flere spørgsmål.

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s