En fødselsdagshilsen – og opfordring!

Silvana, som er medlem i Kernehuset holdt til vores sidste fødselsdagsfejring en gribende tale, som gav alle gåsehud. Den skal I andre også have chancen for at læse – så den kommer her:

“Hermed et brev, som jeg har skrevet til mangen af mine veninder, som jeg gerne vil dele med dig:

Kæreste Fontain House fødselsdagsbarn

Tillykke med fødselsdagen!!

Dette år ønsker vi dig et eventyrligt år med mange store øjeblikke, store oplevelser, vidunderlige overraskelser! Vi ønsker dig vækst, fremgang og succes over al måde hos familien, kærligheden, erhvervslivet og generelt!

Må du få alle dine planer, mål og ambitioner opfyldt! Stræb højere, bedre, større!! Du skal ikke nøjes!! Find din niche, din læst, det, der giver dig kraft, magt og energi! Gå efter din lidenskab, dit flow, det, som du og kun du er i stand til at realisere!! Søg det, der gør dig unik!!!

Tænk store tanker, ønsk store ønsker, drøm store drømme, tag store beslutninger! Sæt dine grænser, men lad være med at være begrænset! Hvis du skyder efter stjernerne, når du himlen! Du kan skabe mirakler – dig!!! Gå efter dine drømme, ønsk/skab det liv, du i virkeligheden drømmer om at leve! Tak fordi du bruger dine gaver ikke for egen vindings skyld, men din families, dine kollegas, mig og hvem som helsts skyld! Brug din tid på at finde ud af, hvad du er kommet her på jorden for at gøre! Det er din første og største opgave! Og gå på med krum hals! Du kan tjene så meget du vil!! ”Every master was first a disaster!!” Øvelse, øvelse, øvelse!! Hvem ved, hvor livet kan føre dig hen!  Tænk, hvis du får en indskydelse til at skrive en særlig bog! Måske ja – måske nej! Men tænk! Du er god til at skrive og er velartikuleret! Man behøver ikke at være forfatter for at være skribent! Måske skal du være offentlig persona! Snak foran kameraet! Hvem ved? Enhver god taler var dårlig taler i starten! Bare for at pointere, alt sagtens kan lade sig gøre! Find dit kald! Alt er muligt! Du bliver ført ad uransaglige veje, når du åbner din ånd, dit sind og hjerte bare lidt! Det behøver ikke lige være i dag, men i morgen?? Virkelig, lad være med at lægge bånd på dig selv, og erkend hvad du i virkeligheden er i stand til at gøre!

Jeg vil stærkt opfordre dig til at lave en to-do-liste!! Sæt 101 mål, du gerne vil opnå før du fylder 80!! F.eks. tjene flere penge, end du nogensinde kommer til at bruge! Forestil dig du giver din familie en kæmpe check! Forestil dig du er stor donor, filantropisk!! Du ønsker at hjælpe mennesker, der er mindre privilegerede end dig selv! Du bliver belønnet, tro mig … sikkert fra en anden positiv indtægtskilde!

Invester i dig selv, visdom, visdom køb visdom for alle pengene! Studér, studér, studér, læs, læs, læs! The more you learn – the more you earn! Du behøver ikke en MBA, ph.d. eller andre titler! Start der, hvor du er, og få bolden til at rulle! Virkelig, når du er i overensstemmelse med dit livs formål – er du ustandselig! Der er ikke noget, du ikke kan være, gøre, få! Til slut vil vi ønske dig kærlighed, lykke, glæde, styrke, håb, harmoni, velstand, rigdom, velsignelse hver dag!

Vi elsker dig meget højt og på vegne af hele Fountain House-teamet og mig selv, Silvana Gersanovska ønsker vi dig…

… tillykke med fødselsdagen!

Tanker og kærlighed fra os!!”

silvana

Af Silvana Gersanovska

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s