En hyldest til kedsomhed og dovenskab

Udstillingen I Would Prefer Not To er en kunstudstilling, der ændrer sig over tid. Og tid er netop temaet for udstillingen: Tid er blevet en mangelvare, og vi stræber hele tiden efter at få mere og mere ud af vores sparsomme tid. Men hvad sker der, hvis vi stopper op i stedet?

“Throughout the exhibition period we will ask what can emerge from preferring not to and doing nothing, from boredom and laziness, from the meaningless and non-functional. We promise to slow down, stretch and waste time. We will procrastinate, hesitate and dilly-dally,” skriver arrangørerne og kunstnerne bag.
Andres Albrechtsen er en af kunstnerne, der udstiller. Han udstiller en række special edition t-shirts, som prydes af nogle af hans tegninger. Albrechtsen arbejder med at transformere online billeder til håndtegning – og hvad er egentlig det mest originale? T-shirtsene kan købes på udstillingen, og tanken bag er, at den besøgende ikke blot er beskuer af kunstværket, men bærer af det. Overskuddet fra Andres Albrechtsens t-shirts går til Fountain House, hvilket vi er meget beærede over.

Sted: meter, Henrik Rungs Gade 25, 2200 København N
Udstillingen løber (og forandrer sig!) frem til d. 9/12.

Oeuvre
Oeuvre S / M / L af Andreas Albrectsen, 2017. Foto: Kristian Touborg.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s