Guide: Mad til billige penge

Velkommen til guiden: God mad til billige penge

Ideen til denne guide er, at jeg har set en del gode spisesteder rundt i København, hvor der er mulighed for at spise ude og ikke bruge så mange penge på det.

1. Café 24/Linnésgade

Det første er et værested, der hedder Café 24/Linnésgade, og som ligger ned af en sidegade ved Nørreport Station ved Stof 2000. Her bliver der lavet varm øko-mad for ca. 30 kr. Der skiftes menu ca. en gang om ugen, og der er mulighed for at få mad med hjem, hvis der er overskud.

Der er spisning kl. 18.00, men man er velkommen til komme før og nyde en kop kaffe og læse avisen. Det er som sagt en værested, der er åbent for alle lige fra gaden.

De har over for et større hus, hvor de kan tilbyde diverse ting. F.eks. har de haft gratis advokathjælp af jurastuderende d. 1. torsdag i hver måned.

2. Pegasus ved Vestre fængsel

Pegasus er endnu et værested, der ligger ved den gamle Enghave Station. Det er et klassisk værested, hvor man kan komme ca. kl. 11. Der er spisning fra 12 til 13, og bagefter kan man nyde en kop kaffe, inden de lukker kl. 15.

Bus 3 og 10 holder tæt på. Prisen er ca. 25 for en omgang smørbrød eller varm mad.

3. Dalle Valle, Fields

Her kan man vælge mellem to store buffeter. Den første er den grønne buffet med diverse salater og frugt samt tilbehør. Den anden er en buffet med kød, hvor de klart skriver, om det er udenlandsk og stærk mad.

Prisen før kl 16.00 er 69 kr., og efter 16 er prisen 89 kr. Man må spise alt, hvad man kan, så spiser man før kl. 16, kan man for ca. 100 kr. spise alt man kan med en sodavand til. Derudover har de en app, der kommer diverse tilbud på.

Er man to personer kan man spise den sene omgang med to mellem sodvand for ca. 350 med alt. Skal man i biografen, kan man vise sin biografbillet og få 10 til 15 % rabat.

Har du andre gode bud på billige spisesteder, så skriv en kommentar eller send dem til Betablokken!
 

spis billigt

Af Leif

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s