Hvad skal vi bruge pengene til?

Fountain House har modtaget midler til at forbedre vores fysiske omgivelser med. Hvad synes du, at vi skal bruge midlerne til?

Faktisk er der ikke noget, vi hellere vil, end at investere i forbedringer, der er med til at gøre miljøet i huset understøttende for medlemmers trivsel.  Arbejds- og studiemiljøet er vigtige for, at huset kan fungere og medvirke til, at medlemmerne finder kræfterne og et meningsfyldt liv.

Vores økonomi tillader ikke, at vi bare køber det, vi har lyst til, men nu har vi muligheden for at få opfyldt nogle ønsker. Så først og fremmest: Tak til de otte fonde, der har givet os den mulighed! Vi søgte en del fonde sidste år og har været så heldige at modtage en pæn sum penge, som vi nu kan bruge på vores fysiske omgivelser.

Der er allerede nu ønsker, som bliver sat i gang: Maling af hovedtrappen, bedre lys og lyd i kantinen, renovering af træterrasserne, og ny teknologi og forbedret lyd i mødelokalerne.

Herudover er der stadig godt 75.000 kr. til disposition, og det er her, vi efterspørger gode idéer! Hvad synes du, der skal til for at gøre huset eller din enhed mere brugervenlig?

Kom med dine ideer på et enhedsmøde, send dem til mig på mseider@fountain-house.dk  eller kom med en seddel til mig på kontoret, inden den 19. februar.

Med venlig hilsen,
Mogens

ideer

1 Comment

  1. Hej Mogens

    Annelise og jeg synes nogle af pengene skal bruges på en smuksering af kantinen.
    (der er alligevel ikke penge nok til at hele huset kan få nye vinduer)

    Mvh. Lene

    Liked by 1 person

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s