Psykisk sårbar på arbejdsmarkedet

Tidligere Bogstøtter oplever at arbejdslivet giver stabilitet. Det kom frem på det fyraftensmøde, som Bogstøtten inviterede til i den forgangne uge.

Mens specialetiden og dagpengeperioden har været hårde for Troels og Benjamin, tidligere Bogstøtter i arbejde, har arbejdslivet givet dem stabilitet i deres liv, noget andet at tænke på og et vigtigt fællesskab at være en del af.

Det var nogle af de pointer, der kom frem onsdag den 24. januar ved Bogstøttens fyraftensarrangement, hvor tidligere Bogstøtter var inviteret til at fortælle om deres erfaringer med at være på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse. Tolv medlemmer og to medarbejdere var mødt op, og alle deltog i to timers intens udveksling af forestillinger om og erfaringer med at være psykisk sårbar på arbejdsmarkedet.

Blandt andet var dilemmaet om, hvorvidt man skal oplyse en ny arbejdsgiver om sin diagnose, oppe at vende, og der var enighed om, at det i særdeleshed handler om, hvilken type arbejdsplads man søger arbejde på. Der var et stort engagement på mødet og basis for et fyraftensmøde nummer to, som Bogstøtten har planer om at afholde i løbet af 2018.

work-life

Af Bogstøtten

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s