Salonmiddag i Fountain House

Mandag aften d. 5/2 var der samlet 35 gæster til salonmiddag i Fountain House.

Husets bestyrelse havde inviteret interesserede gæster fra fonde, brugerorganisationer, erhvervslivet, lokaludvalget, rotary og samarbejdspartnere i øvrigt.

Det var en god aften i helt i Fountain Houses ånd, hvor køkkenet diskede op med de lækreste retter, og der blev diskuteret udviklingsmuligheder og udfordringer i psykiatrien meget generelt.

Aftenens debat blev sat i gang af tre gode, forskellige og ikke mindst relevante oplæg. Socialdirektøren i Københavns Kommune, Nina Eg Hansen, berettede om de nye visioner i kommunens strategi, hvor kampen også tages op imod ensomhed og isolation. Isis Hvitfelt, som er medlem af Bogstøtten, fortalte levende om sin rejse fra anbringelse i døgninstitution til akademiker, og direktør i Det Sociale Netværk, Trine Hammershøy, gav indblik i spændende projekter i det ganske land med fokus på Headspace og den indsats, de laver i forhold til unge psykisk sårbare.

I Fountain House er vi glade for, at så mange interesserede havde lyst til at deltage, og vi tror på, at aftener som denne er medvirkende til, at vi i et større fællesskab kan være med til at udvikle støtten til mennesker med psykiske lidelser og stigmatiseringen nedbrydes.

Af Mogens Seider

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s