Bogstøtten greb mig, da alt krakelerede

”Mit hjerte bløder. Københavns Kommune vil lukke Bogstøtten – et helt unikt sted, der hjælper studerende med psykiske problemer.

Bogstøtten har betydet alt for mig. Det var her, jeg fik hjælp i de vanskeligste år af mit liv. Jeg troede, at jeg skulle blive helt psykotisk af stress, da alt krakelerede og klappen gik ned.

Marie - klippet

Bogstøtten betød, at jeg gennemførte min professionsbachelor efter seks år. Bogstøtten har givet mig netværk og hjulpet mig videre gennem dagpengesystem, sagsbehandling og over i praktik og fleksjob. Bogstøtten har givet mig et trygt sted at være mig, når jeg ikke følte mig hjemme nogen andre steder. Eller ikke anede, hvordan jeg skulle navigere på egen hånd.

Først og fremmest er Bogstøtten det sted, jeg genvandt troen på mig selv og mine ressourcer. Her har jeg fået venner for livet og bevidnet, hvordan vi med støtte og fællesskab kan overkomme modgang og individuelle vanskeligheder og opnå de mål, vi kæmper for. Det er den største inspiration, og det er et fællesskab, jeg er stolt af at være en del af.”

Marie, medlem af Bogstøtten

Skriv under her og vær med til at bevare Bogstøtten!

Bevar BS

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s