Bogstøtten har reddet mit liv

“Jeg begyndte at komme i Bogstøtten i sommeren 2007. På det tidspunkt havde jeg kæmpet i et år på at skrive mit bachelorprojekt, men havde det så psykisk dårligt, at jeg ikke kunne klare det.

Da jeg kom i Bogstøtten blev jeg mødt af et rummeligt fællesskab, hvor medarbejderne tog mig under deres vinger og gav mig en oplevelse af, at det var helt okay, at jeg havde det skidt, og jeg behøvede ikke præstere noget der.

Jeg blev rummet og det var en skelsættende oplevelse for mig, for det stod i skarp kontrast til alle andre sammenhænge, jeg indgik i både i min familie, blandt mine venner og på studiet. Samtidig var der et fællesskab med andre unge mennesker i samme situation som mig selv og det at blive en del af en gruppe af mennesker, der forstod mig og mine kampe uden at jeg skulle forklare noget, der er så svært at forstå, var en kæmpe lettelse.

Efter et år i Bogstøtten insisterede en af medarbejderne på, at jeg skulle skifte læge, og jeg kom endelig i behandling for mine psykiske lidelser med angst og depression. Efterfølgende blev det muligt for mig at genoptage mit studie og både færdiggøre min ba- og kandidatuddannelse.

Indimellem har der været meget svære perioder personligt og i forhold til mine psykiske lidelser, som har medført flere hospitalsindlæggelser. I hele den periode har Bogstøtten været min sikre havn, uanset om jeg var studieaktiv eller sygemeldt og fuldstændig på kanten af tilværelsen.

Bogstøtten har altså haft en helt afgørende rolle for, at jeg har fået det bedre psykisk og derfor også har magtet at blive færdig med min uddannelse. Men først og fremmest har Bogstøtten været med til at redde mit liv. Jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg havde været uden Bogstøtten, men det havde uden tvivl været et meget værre og mere lidelsesfuldt og håbløst sted.”

Anonym kvinde, medlem af Bogstøtten

Skriv under her og vær med til at bevare Bogstøtten!

Bevar BS

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s