Gid jeg havde kendt Bogstøtten før

“Af forskellige årsager har min studietid været præget af svær angst, stress og depressioner, hvilket har gjort, at jeg har brugt 9 år på min uddannelse.

Da jeg startede i Bogstøtten, havde jeg allerede udskudt mit speciale i et år. Jeg sov ikke om natten og græd hver dag. Jeg havde intet overskud, følte mig ensom og havde isoleret mig fra omverdenen. Jeg havde allerede været i et samtaleforløb hos Studenterrådgivningen, jeg så min læge til samtaler hver måned, en psykiater og en psykolog hver uge. Ingen af delene har kunnet tilbyde mig den tilsvarende hjælp, som jeg fik fra Bogstøttens ansatte og de andre brugere af stedet.

Bogstøtten gav mig først og fremmest et sted, hvor jeg blev en del af et trygt fællesskab, og hvor jeg ikke behøvede skamme mig over det hul, jeg var havnet i. Bogstøttens ansatte hjalp mig med at skabe en struktur og sætte mål for min specialeskrivning, og de hjalp med at sortere i de ting, der pressede mig i mit privatliv. For første gang i to år begyndte jeg at sove om natten, fordi jeg følte en kæmpe lettelse ved at få hjælp til de ting, jeg ikke længere selv kunne magte.

Fællesskabet med de andre brugere af Bogstøtten gjorde, at jeg blev gladere, og fik mere mod på at kæmpe mig igennem sidste del af min uddannelse.

Jeg er derfor ikke sikker på, at jeg havde været færdig med min uddannelse på nuværende tidspunkt, hvis ikke det havde været for Bogstøtten. Og jeg ville ønske, at jeg havde kendt til stedet længe før, jeg skulle skrive speciale, så ikke det havde behøvet tage mig så mange år at komme igennem min uddannelse.”

Anonym kvinde, medlem i Bogstøtten

Skriv under her og vær med til at bevare Bogstøtten!

Bevar BS

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s