Mine problemer stak dybere end studiet

“Jeg havde tilbage i 2003 et længere indlæggelses- og behandlingsforløb i psykiatrien. Var meget syg, men fik desværre på dette tidspunkt ikke den rette behandling. Det, som blev min selvbehandling, var at vende tilbage til noget jeg kendte og følte mig tryg ved: Uddannelse og skolegang.

Jeg startede derfor på pædagoguddannelsen og færdiggjorde, på trods af problemer undervejs, denne i 2008. Herefter besluttede jeg at starte på at læse en kandidat i Pædagogisk Sociologi. Jeg havde det på tidspunktet bedre, tog ikke mere medicin og havde afsluttet behandlingen i psykiatrien.Niels

Men hen imod det sidste år af studiet fik jeg flere svære tilbagefald. Jeg havde mange og kraftige selvmordstanker, isolerede mig socialt og havde svært ved at færdiggøre et studie, som jeg ellers havde været glad for og god til. Jeg opsøgte studierådgivningen på uddannelsesstedet og var også glad for at benytte denne hjælp. Men den rettede sig primært imod det studiemæssige, og mine problemer stak langt dybere end det. Jeg kunne se, at enten blev jeg nødt til at lade mig indlægge på ny – eller også måtte jeg undersøge, om der skulle findes et alternativ, hvor jeg både kunne finde sparring til de studiemæssige ting, den sociale isolation samt til de ting som gjorde ondt i mit øvrige liv og dagligdag.

Her fandt jeg ved en tilfældighed frem til Bogstøtten. Havde jeg ikke fundet Bogstøtten og den struktur, sparring og støtte, som stedet og dets medarbejdere tilbyder, så var jeg blevet indlagt igen, var aldrig blevet færdig med mit studie og der er en vis sandsynlighed for at jeg helt enkelt ikke havde været i live den dag i dag. Stedet reddede i hvert fald mere end mit studieliv, for jeg var meget langt nede på det tidspunkt.

At fjerne støtten til stedet er ikke bare dumt, det er decideret åndsvagt! For jeg ved, at Bogstøtten har reddet mere end studieliv for mange andre end mig.”

Niels, medlem af Bogstøtten

Skriv under her og vær med til at bevare Bogstøtten!

Bevar BS

3 Comments

 1. Kære Niels
  Du er en dejlig fyr og det kan ikke siges ret meget bedre end det du gør
  Tak
  Vi kæmper videre
  Kh
  Mogens

  Liked by 1 person

 2. In fact, Headley’s offensive production went off of a cliff in May.
  Frustration with the slow-moving offseason is a common complaint of fans.
  The club brings back old friend Adam Warren to the Bronx.

  No matter, because Clowney blew up a run on the very next play and knocked Latavius Murray into the waiting arms of Antonio Smith for a six-yard loss.
  Brian Hoyer will be starting against Bengals on Monday night.

  Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s