Vil du være FH-ambassadør?

Ambassadørkorpset savner nye medlemmer! Vil du være med?

Hvad gør ambassadørkorpset?

Ambassadørkorpset tager ud på afdelinger og fortæller mulige nye medlemmer samt personale om Fountain House. Vi er ude 1-2 gange om måneden. Vi tager 2-3 personer af sted hver gang, så man er aldrig alene. Møderne på afdelingerne varer ca. 30 minutter og er ofte med ca. 5-6 patienter, og det foregår tit som en hyggelig og afslappet samtale med udgangspunkt i vores små fortællinger om Fountain House.

Hvad kræver det?

Først og fremmest, at du har lyst til at fortælle, hvordan du bruger Fountain House, og hvad det har betydet for dig. Det kræver desuden, at du har din daglige gang i huset, så du er up to date med, hvad der sker. Du behøver ikke at have været i huset så længe – du bliver altid suppleret af en medarbejder eller et andet medlem, der kan fortælle om husets baggrund.

De første gange, du er med, kan du bare lytte og se, hvordan andre fortæller om huset, og så kan du selv få en aktiv rolle, når du er klar.

Hvorfor skal jeg blive ambassadør?

Fordi du kan inspirere andre mennesker! Du kan fortælle om netop din vej til at få det bedre – og det giver håb til mennesker, der i den grad har brug for håb. Og du får også selv noget ud af det. Vi går altid fra møderne på afdelingerne med en følelse af at have bidraget med noget vigtigt. Dét at ens historie kan åbne nye veje for andre er meget, meget givende. Du får træning i at præsentere noget mundtligt med udgangspunkt i de tilhørere, der er til stede. Vi evaluerer altid efterfølgende, så vi sammen bliver klogere på, hvad der fungerer godt, og hvad vi kan justere.

Hvordan kommer jeg med?

Kontakt Katrine på kdb@fountain-house.dk eller mød op til vores ugentlige ambassadørkorpsmøde onsdage kl. 10-11 på 1. sal.

ambassadør_big

Af Redaktionen

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s