Portrætter fra Psykiatritopmødet 2018

Den 29. september 2018 aholdtes Psykiatritopmøde 2018 i Imperial. FH portræthold havde stand nummer 7, der var et portrætstudio, hvor deltagere på topmødet kunne få deres portrætter taget for blot 25 kr. Der var travlt for kursister og underviseren i fotografi fra Aftenskolen i Fountain House. Vi endte med at fotografere 74 deltagere på Psykiatritopmødet og måtte fotografere til vores portræt studio blev nødt til at lukke. En begivenhedsrig dag for alle. Kursisterne var mestre i at skabe et rummeligt og trygt rum foran kameraet – det afspejler sig i portrætterne. Flot arbejde! kom forbi Fountain House den 18. december kl. 14.30-15.30 og se flere portrætter fra Psykiatritopmødet og høre kursisterne fortælle om deres oplevelse. Her nogle af portrætterne. God fornøjelse:)

Mange hilsner fra Portrætfotoholdet i Fountain House

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s