Skaberglæde – fra det kreative hjørne af huset

Velkommen til “Skaberglæde”, her vil vi fra redaktionens side forsøge at give plads til, -få frem i lyset, -formidle -nogle af de mange fine, talentfulde og livsbekræftende ting og værker der hver dag skabes i og omkring Fountain House af dygtige amatører, talentfulde nybegyndere og mennesker tilknyttet huset med den kreative skaberglæde og trang i sig.

Dem er vi også mange af, og opfordringen herfra skal lyde til alle der kunne have lyst og mod på at dele alt lige fra digte, fotografier, tegninger, tegneserier, humor o.s.v. kontakter redaktionen på red@fountain-house.dk, eller griber fat i Nikolaj (kontoret) for mere info, altsammen udfra devisen om at det kreative har en vigtig plads som så meget andet og at alle vokser når også det deles.

Der er vide rammer for hvad der passer ind under “Skaberglæde”, og her er plads til halvfærdige projekter, ideer og skitser på lige fod med færdige værker og produktioner af kreativ art.

Vi kan p.t. desværre ikke dele musik og video, men vi arbejder på en løsning til dette, så sidder du inde med nye eller gamle hjertesager eller halve forsøg og har lyst til at dele, kontakt os endelig 🙂

 

Vi skal starte et sted, og fra redaktionens side, bliver det med Nikolajs billeder; “Hvori planterne gror” fra Nicaragua og Danmark i 2005.

Nikolaj fortæller: ” Hvori planterne gror” blev skabt over to måneder i foråret 2005. Heraf en måned på forskellige landbrugsejendomme i Sønderjylland og en måned med besøg hos forskellige bønder i Nicaragua. Den spirende ide, var at se på ligheder på tværs af åbenlyse forskelle i livsvilkår. Kærligheden og kendskabet til de nære omgivelser, jorden, naturen, planterne, dyrene, stoltheden i og kampen for selvstændighed o.s.v. Senere har jeg knyttet korte poetiske tekster til fotografierne, for på den måde også at anskueliggøre en hverdag med ligheder, netop på tværs af de åbenlyse forskelle.”

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s