Hilsen fra fotoholdet på Aftenskolen i Fountain House

Fotoholdet på Aftenskolen i Fountain House ‘Foto med nye øjne’ har lavet en udstilling, hvor billederne tager os på rejser i Danmark og i udlandet. De fotoentusiastiske kursister har arbejdet på hver deres projekt. To skulle på rejse til USA og Taiwan og fik fotoopgaver med på rejserne. Før vi fik set os om opstod en udstilling, som får os til at mærke suset og skønheden fra de danske kyster, tager os ind i det nørdede spændende område omkring transformerstationer i det danske landskab, tager os med på fornemt krydstogtskib til New York, viser dragende glimt fra Taiwan og Buthan og fører os tilbage til 70’erne for at opleve en sømands/maskinarbejders færd over verdenshavene.
Vi har arbejdet med forskellige kamera og telefoner, teknik og indstillinger, lidt Photoshop og affotografering fra VHS bånd. Der er mange kreative og tekniske veje til et fotografi og dets fortælling. Og fantasien hylder vi som én af vejene. Tak for alle kursisters indsats!Nyt hold begynder tirsdag den 29.1 kl 10-12.
Det er også muligt at melde dig på Fountain House’ portræthold tirsdage kl 13-15, ‘Fotocollage og livshistorie’ onsdage kl 10-12 (opstart 30.1) og ‘Ryd op i dine billeder’ onsdage kl 13-15 (opstart 30.1).

Med ønsket om et berigende kreativt 2019,

Henriette Lykke.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s