Robin anmelder: “The Holy Shit Moment”

Er du kommet til et punkt, hvor du føler, at der er nødt til at ske en radikal ændring i dit liv, så skulle du måske anskaffe dig ovenstående bog af James Fell. James Fell har to masterdegrees bag sig, arbejder som fitnesscoach, og så er han en populær amerikansk skribent, der skriver om sundhed, fitness og motivation.

Hans bog er skrevet ud fra den indsigt om mennesker og store forandringer, han især har fået fra arbejdet som coach. Store livsændrende forandringer, og specielt de vedvarende, sker, hævder han her, idet han tillige refererer til forskningen, sjældent via en lineær proces, men snarere via et øjeblik af pludselig indsigt, et Holy Shit moment, hvor vi ser for os, hvordan vores liv kan blive; hvordan vi kan blive den person, vi er bestemt til at være. Og modsat mange andre, mener Fell, at vi godt selv kan få dette til at ske (Holy Shit moment), eller vi kan i det mindste skabe de rette forudsætninger her for.

Og på en meget humoristisk, friskfyragtig facon, fyldt med personlige anekdoter, og underbygget af videnskaben, viser han hvordan, og kommer endvidere med bud på, hvordan man kan holde fast i motivationen til at handle på den værdigfulde indsigt, selv når vejen til målet føles lang og bumpet.

Af Robin Alving

James Fell: The Holy Shit Moment

Pris: 129,95 kr., sider: 320

Forlag: Harpercollins Publishers

Udgivet: 2019

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s