Musik, marked, mad og mangfoldighed – Fountain House til Kofoeds Skoles Sommermarked

Også i år deltog Fountain House i det årlige sommermarked på Kofoeds Skole. Trods nattens og morgenens tordenvejr og silende regn over København, holdt det fint tørvej om eftermiddagen, hvor en lang række aktører på det sociale område, traditionen tro havde taget imod invitationen fra Kofoeds Skole og deltog med alt fra mangeartede salgsboder, kunstudsmykninger, musik fra to scener og først og fremmest en velkendt stemning af mangfoldighed, rummelighed og godt humør.

Fountain House havde produceret forskellige fine produkter i køkkenet, urtesalte, gastrik, krydderier og kontoret havde bistået med design og produktion af labels og etiketter til produkterne. Fountain House var repræsenteret med en lille bod, hvor køkkenets udvalg var til salg sammen med bl.a. hjemmebagte cookies.

På lydsiden, var huset repræsenteret på den ene af dagens to musikscener, med Fontanas eget band: Hannah Fontana. Bandet leverede endnu en fantastisk koncert til glæde for de mange tilhørere.

Mange øvrige medlemmer, havde enten selv taget turen forbi sommermarkedet, eller hjalp med at stå i husets salgsbod, eller gav en hånd med, med nogen af de andre mange opgaver i forbindelse med husets deltagelse.

Endnu et meget vellykket sommermarked, og endnu god lidt anderledes arbejdsdag for mange medarbejdere og medlemmer i Fountain House.

 

Af Nikolaj, kontoret.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s