Sommerferie i Fountain House

I sommerferien fra den 1. juli – 9. august i ugerne 27-32 er der sommerneddrosling i Fountain House. I den periode afholder personalet sommerferie på skift, og vores hverdag i huset ser anderledes ud end normalt. Det er de medarbejdere og medlemmer der er i huset i de enkelte uger, som beslutter hvordan ugen skal se ud.

 

Det er især perioden 15. juli til 2. august i uge 29, 30 og 31 huset vil føles anderledes. I disse tre uger har vi kun hovedhuset åbent og hjælpes ad på tværs. Det giver en helt særlig stemning, at vi mødes på tværs af arbejdsenheder. Køkkenet har også lukket disse tre uger, så her står den på egen madpakke. Bogstøttens medlemmer kan sidde på 3. sal og kan kun efter aftale bruge Bogstøttens normale lokaler. Som medlem er man selvfølgelig velkommen til at få en snak eller vejledning af en medarbejder – det aftales ad hoc i den pågældende uge med dem der er på arbejde.

 

I de første to uger af sommerferien, uge 27 og 28, har Aftenskolen sommerkurser. De afholdes i år i STU’ens lokaler og tilmelding er i fuld gang.

Vi ønsker alle en dejlig sommer!

Mange hilsner

Maria Clemensen, souschef i Fountain House

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s