Fotoholdet i Fountain House til fernisering

Fotoholdet i Fountain House tog til Bent Sten Larsens fernisering på Bispebjerg Hospital den 5. november. Bent er kursist på fotoholdet ‘Foto m/ nye øjne’. Han har udstillet 12 fotografiske værker med havet som tema. Serien har han udvalgt og arbejdet med på aftenskolens fotohold. Det er en krævende proces selv at lave en udstilling og det er vigtigt at tage ét skridt af gangen. Med hjælp fra underviser Henriette Lykke, de andre kursister på holdet, det grafiske værksted ‘Grafix’ i Fountain House og Bents venner lykkedes det. Og ikke mindst Bents eget engagement og hans udholdenhed. Tak for en fin fernisering og fornem udstilling. Vi er rigtigt stolte i Fountain House over at få lov til at følge Bents proces og fotografiske arbejde. Læs i øvrigt det spændende interview med Bent på Fountain House’ hjemmeside her: https://fountain-house.dk/bent-larsen-er-fotograf-og-medlem-af-fountain-house-naturen-har-altid-fascineret-mig/

Henriette Lykke og medkursisterne fra ‘Foto med nye øjne’.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s