Peter Øvig Knudsen holdt debatoplæg til udsolgt arrangement i Fountain House.

Aftenskoleleder Henriette Bundgaard stod for debatarrangementet og der kom mange interessante historier og nuancer på håndtering af psykisk sygdom, og hvordan vi kan have en opfattelse af virkeligheden, der kan ændres med livserfaring og indre processer. Peter Øvig Knudsen tog udgangspunkt i hans bogudgivelse ‘Min mor var besat’ om at vokse op med en depressiv mor. Om generationsopfattelser og -håndtering af psykisk sygdom. I bogen møder vi også familiens og venners beskrivelse af moderen. En bog vi klart kan anbefale.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s